Во земјата

4 април 2024

Потпишан Меморандум за соработка со компанијата Premium Safety Solution 77

На 4. април 2024 година Меѓународен Славјански Универзитет потпиша значаен Меморандум за соработка со компанијата Premium Safety Solution 77. Меморандумот за соработка беше потпишан на кампусот […]
18 март 2024

Потпишан Меморандум за соработка со ООУ „Димитар Влахов“ – Штип

Центарот за кариера при Меѓународен Славјански Универзитет и Здружението на студенти при Меѓународен Славјански Универзитет потпишаа Меморандум за соработка со Општинско основно училиште „Димитар Влахов“ во […]
18 јануари 2024

МСУ потпиша договор за соработка со Витаминка АД Прилеп

Денес, 18. јануари 2024 година, во просториите на македонскиот прехранбен гигант Витаминка АД Прилеп беше потпишан рамковен договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет и Витаминка. […]
28 септември 2023

Киноверзум: на фестивалот „Браќа Манаки“ потпишан меморандум за соработка помеѓу киноприкажувачите

Со потпишување на меморандум за соработка, во рамките на фестивалот „Браќа Манаки“ во Битола на 28 септември 2023 година беше направен првиот чекор за формирање на […]
27 септември 2023

Потпишан меморандум за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет и Евротип

Денес, 27 септември 2023 година на Меѓународниот Славјански Универзитет во Битола беше потпишан меморандум за соработка помеѓу Меѓународниот Славјански Универзитет и Евротип, спортски обложувалници, компанија која […]
30 март 2023

Потпишан Меморандум за соработка со Основниот суд Битола

На 29 март 2023 година беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за правни науки при Мeѓународен Славјански Универзитет и Основен суд Битола. Потписник за Факултетот […]
9 февруари 2023

МСУ и Филозофскиот факултет при УКИМ потпишаа Меморандум за соработка

Меѓународниот Славјански Универзитет денес потпиша Меморандум за соработка со Филозофскиот факултет при Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ Скопје. Овој договор, потпишан од претседателот на Управен Одбор […]
20 април 2022

Потпишан договор за соработка со Независен синдикат на државна администрација

На 20 април 2022 година (среда) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет и Независен синдикат на државна […]
10 декември 2021

Потпишан договор за соработка со Меѓународна полициска асоцијација

На 10.12.2021 година (петок) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и […]
25 октомври 2021

Потпишан договор за соработка со Независен синдикат на одбраната

На 25.10.2021 година (понеделник) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и […]
28 мај 2021

Потпишан Договор за соработка со Факултетот за хотелиерство и туризам – Врњачка Бања, Универзитет во Крагуевац

На 28 мај 2021 Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Институтот за култура и уметност при МСУ „Г. Р. Державин“ потпишаа Договори за соработка со […]
4 март 2021

Институтот за култура и уметност при МСУ потпиша меморандум за соработка со Општина Куманово

Денес Институтот за култура и уметност при Меѓународен Славјански Универзитет потпиша Меморандум за соработка со Општина Куманово. Меморандумот е потпишан за потенцијална реализација на проектот „За […]
29 октомври 2020

Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за безбедносно инженерство и Здружението за заштита при работа на Општина Битола.

Денес за Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ кампус Битола беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за безбедносно инженерство и Здружението за заштита при работа […]
15 октомври 2020

МСУ склучи договори за соработка со два синдикати

Денес, 15.10.2020, во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе беа склучени договори за соработка со Синдикатот на работниците од управата, правосудните […]
20 август 2019

МСУ потпиша меморандум за соработка со Првата детска амбасада во светот Меѓаши

Денес, 20.08.2019 година, во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ во Свети Николе беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. […]