свечено доделување

25 мај 2019

Над 350 дипломци и магистри ги добија своите дипломи на свечени манифестации во Битола и Свети Николе

На 23-ти мај во Битола и 24-ти мај во Свети Николе, од страна на ректорот, проф. д-р Ленче Петреска, деканите и претставниците oд факултетите, беа свечено […]