ракомет

19 јули 2017

Кирил Лазаров во посета на Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“

Денес на 19.07.2017,  ракометниот шампион Кирил Лазаров го посети  Меѓународниот Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“.
10 август 2016

ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет

Тренинг на ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет на Пониква.
18 септември 2013

Пионерски натпревар помеѓу ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет и ЖРК Металург

Ве известуваме дека првенствениот натпревар Пионерки помеѓу ЖРК Овче Поле-Славјански Универзитет и ЖРК Металург ќе биде одигран во недела 22.09.2013 год. во 14:00 часот, во спортската […]