округла маса

1 април 2019

Во клубот на пратеници во Белград одржана округла маса на тема „Кина – Романија – Србија – С. Македонија – Грција“

На 28/29.03. 2018 година, во Клубот на пратеници во Белград, Р.Србија, беше одржана округла маса на тема: „Кина – Романија – Србија – С. Македонија – […]