доделување индекси

16 септември 2017

Првиот академски час на Славјански во Битола

Во преполниот амфитеатар на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“​ во Битола ректорот и деканите се обратија пред бруцошите и им посакаа успешна академска година. На […]
30 август 2017

Свечено врачување на индекси – прв академски час

Бруцоши, ве известуваме дека по повод почетокот на новата академска година, тимот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“подготви свеченост за доделување на индексите. Линк до Facebook […]