барселона

16 март 2015

Апсолвентска екскурзија 2015

Почитувани колеги, Ве известуваме дека пристигна понудата за апсолвентска екскурзија! Ова е одлична прилика да се посети „заспаната убавица“ Венеција, да се прошетате по плоштадот Свети […]