ракотворби

23 април 2016

Саем на ракотворби на Славјански

 На 23-ти април, сабота, на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе (во конгресната сала на Ресторан Москва) во 13:00 часот се одржa мал […]