рандеву

17 април 2015

Славјански на Образовно рандеву 2015

На 17-ти април (петок) присуствувавме на Образовно рандеву 2015, настан на кој околу 1200 ученици од стручните училишта во Македонија ја покажаа својата креативност, како и […]