кочо рацин

12 мај 2017

Славјански на отворен ден во гимназија СОУ „Кочо Рацин“ – Свети Николе

Денес на 12.05.2017 во 11:00 часот, СОУ „Кочо Рацин“ – Свети Николе ги отвори вратите за учениците од основните училишта. Целта е идните средношколци да се […]
23 февруари 2016

Работилница во СОУ „Кочо Рацин“ со предавач од Лондон

Денес екипа од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ гостуваше во СОУ „Кочо Рацин“ со работилница на тема “Communication Skills, Teamwork and Group Work”. Работилницата ја […]
25 декември 2015

На Славјански се одржа патронатот на СОУ „Кочо Рацин“- Св. Николе.

Денес во големиот амфитеатар на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ се одржа културно-забавниот дел од прославата на патрониот празник на СОУ Кочо Рацин – Свети […]
5 ноември 2015

Гостување на ученици од СОУ „Кочо Рацин“ на предавање за безбедност

Денес на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ гостуваа ученици од СОУ „Кочо Рацин“ – Свети Николе кои присуствуваа на работилница од областа на безбедноста при […]
17 октомври 2015

Славјански и СОУ „Кочо Рацин“ ја промовираат здравата храна