турннир

26 јануари 2019

Шаховски турнир на МСУ – 2019 година

Се уште е во тек првиот ден од младинскиот шаховски турнир „Державин“ во организација на нашиот универзитет, кој по трет пат се одржува во Битола. Пријавени […]