турнир

10 ноември 2017

Шаховски турнир „Державин“ – 2017

Повик за вториот Шаховски турнир „Державин“ во Битола Меѓународниот Славјански Универзитет како организатор Ве поканува да земете учество на дводневен аматерски шаховски турнир со стручна помош […]
29 ноември 2016

Новогодишен аматерски турнир во ШАХ

Прв новогодишен аматерски (младински) турнир во ШАХ во Битола Меѓународниот Славјански Универзитет е организатор на дводневен аматерски шаховски турнир (швајцарски систем) со стручна помош на членови […]