Аплицирање

Чекор 1: Истражете

  • Разгледајте ја нашата веб страница и одберете го факултетот кој Ви се допаѓа.
  • Проучете како факултетот кој го сакате ќе го надополни и надгради Вашиот професионален живот
  • Дали професијата која ја одбирате е онаа која сакате да ја работите?
  • Посетете нè, разговарајте со нашите вработени, бидете сигурни дека сте чекор поблизу до живеењето на Вашата визија!

Чекор 2: Сторете нешто

Доколку насоката која ја одбравте Ве води кон професијата од Вашите соништа, тогаш сторете нешто во врска со тоа! Откако ги собравте сите потребни информации, време е за:

  • Подготовка на потребните документи
  • Проверка на роковите и датумите за упис
  • Одлука за начин на финансирање на студиите

Чекор 3: Запишете се

Сега, кога веќе сè Ви е подготвено, можете да дојдете во нашите кампуси и да извршите упис.

Слободно можете да дојдете и да поразговарате со нашите вработени од Центарот за кариера за да бидете сигурни дека сте на вистинскиот пат.

Имате прашања?

CAPTCHA image