Сите информации кои ви се потребни за додипломските студии на МСУ.

можете да ги најдете овде
Конкурс за упис на додипломски студии

Прочитајте ги сите детали во конкурсот за упис 2020/2021.

Број на студенти на додипломските студии

Листа на факултети и отворени места на секој од нив.

Услови за упис на додипломските студии

Проверете кои услови треба да ги исполнувате за да можете да се запишете.

Рокови за упис на додипломските студии

Дознајте ги термините за првиот и вториот уписен рок.

Аплицирање за додипломските студии

Дознајте како да аплицирате за упис

Школарина на додипломските студии

Овде можете да добиете повеќе информации за начините на плаќање и можните бенефиции.

Документи за упис на додипломските студии

Листа на потребните документи за упис на прв циклус (додипломски) студии.

Трансфер на студенти на додипломски студии

Што е трансфер на студенти и како можете да извршите транфер на еден од нашите факултети.