Факултети

Одберете еден од нашите пет факултети

 

Факултет за економија

 

Одберете го Факултетот за економија и организација на претприемништво на Меѓународен Славјански Универзитет и подгответе се за успешна кариера како идни економисти и менаџери!

 

Факултет за психологија

 

Дури 71,4 % од матурантите кои сакаат да се запишат на Меѓународен Славјански Универзитет сакаат да студираат психологија!

 

Факултет за информатика

 

Ќе имате можност да работите во најсовремените компјутерски лаборатории, да пишувате сопствени програми, да навлезете во основата на Веб дизајнот...

Факултет за безбедносно инженерство

Се повеќе работодавачи од домашни и странски претпријатија бараат дипломирани инженери од нашиот факултет, кој е единствен од овој тип во Република Северна Македонија.

Факултет за правни науки

Одлуката да се запишете на Факултетот за правни науки ќе допринесе да ги развиете и унапредите вашите комуникациски вештини, како и способности за решавање на комплексни проблеми.

Најнови активности

Блог