Новости

Најнови информации

Меѓународен Славјански Универзитет

Основан во 2004 година, Меѓународен Славјански Универзитет денес е еден од најголемите приватни универзитети во Република Северна Македонија.

Студиски програми
на додипломски студии

Студиски програми
на последипломски студии

Студентски поткаст

Проф. д-р Ѓорѓина Кимова во шестата епизода од студентскиот поткаст

Во најновата епизода од студентскиот поткаст гостува проф. д-р Ѓорѓина Кимова од Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет. Шестата епизода од студентскиот поткаст „На студентско

Гледај епизода »

Во петтата епизода од студентскиот поткаст гостува проф. д-р Дејан Крстевски

Во најновата епизода од студентскиот поткаст гостува проф. д-р Дејан Крстевски, професор на Факултетот за економија и организација на претприемништво при Меѓународен Славјански Универзитет. Петтата епизода

Гледај епизода »

Во четвртата епизода на студентскиот поткаст гостува проф. д-р Мирослав Пендароски и зборува на теми поврзани со психологијата

Во најновата епизода од студентскиот поткаст гостува проф. д-р Мирослав Пендароски, професор на Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет. Четвртата епизода од студентскиот поткаст „На

Гледај епизода »

Третата епизода од студентскиот поткаст „На студентско кафе со…“: м-р Мартин Ѓорѓиев

На 29. јуни беше прикажана третата епизода од студентскиот поткаст „На студентско кафе со…“. Во оваа епизода гостуваше м-р Мартин Ѓорѓиев, раководител на втор циклус студии

Гледај епизода »

Продолжува студентскиот поткаст „На студентско кафе со…“: проректорот проф. д-р Васко Стамевски гостува во втората епизода

На 22. јуни беше прикажана втората епизода од студентскиот поткаст „На студентско кафе со…“. Во оваа епизода гостува проф. д-р Васко Стамевски, проректор за меѓународна соработка

Гледај епизода »

Проф. д-р Самоил Малчески во првата епизода од новиот студентски поткаст „На студентско кафе со…“

Со огромно задоволство ви го претставуваме најновиот проект на Здружението на студенти на Меѓународен Славјански Универзитет – студентскиот поткаст „На студентско кафе со…“. Ова е поткаст

Гледај епизода »