Договор

28 септември 2023

Киноверзум: на фестивалот „Браќа Манаки“ потпишан меморандум за соработка помеѓу киноприкажувачите

Со потпишување на меморандум за соработка, во рамките на фестивалот „Браќа Манаки“ во Битола на 28 септември 2023 година беше направен првиот чекор за формирање на […]
27 септември 2023

Потпишан меморандум за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет и Евротип

Денес, 27 септември 2023 година на Меѓународниот Славјански Универзитет во Битола беше потпишан меморандум за соработка помеѓу Меѓународниот Славјански Универзитет и Евротип, спортски обложувалници, компанија која […]
26 април 2023

Одржан состанок со раководството на Kromberg & Schubert, наскоро ќе биде потпишан Договор за соработка

На 26 април 2023 година во просториите на Kromberg & Schubert во Битола беше одржан состанок помеѓу раководството на Меѓународен Славјански Универзитет и раководството на Kromberg […]
3 април 2023

Потпишан Договор за соработка со Универзитетот Махариши Маркандешвар од Индија

На 3 април 2023 година делегација од Меѓународен Славјански Универзитет го посети Универзитетот Махариши Маркандешвар во Мулана, Индија. МСУ и ММ – Мулана соработуваат од 2022 […]
30 март 2023

Потпишан Меморандум за соработка со Основниот суд Битола

На 29 март 2023 година беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за правни науки при Мeѓународен Славјански Универзитет и Основен суд Битола. Потписник за Факултетот […]
28 март 2023

Остварена посета на Чандигар Универзитетот, наш партнерски универзитет во Индија

На 28 март 2023 делегација од Меѓународен Славјански Универзитет го посети Чандигар Универзитетот, еден од најдобро рангираните приватни универзитети во Индија, и оствари средба со д-р […]
27 март 2023

Потпишан договор за соработка со Утаранчал Универзитетот од Индија

На 27 март 2023, во сојузната држава Утараканд во Индија Меѓународен Славјански Универзитет потпиша договор за соработка со Утаранчал Универзитетот кој е рангиран помеѓу првите 5% […]
22 март 2023

Потпишан договор за соработка со Универзитетот Сардар Пател од Индија

На 20 март 2023, во сојузната држава Мадја Прадеш во Индија Меѓународен Славјански Универзитет потпиша договор за соработка со Универзитетот Сардар Пател кој има повеќе од […]
22 март 2023

МСУ е еден од основачите на Балканскиот универзитетски центар

На 21.03.2023 во Велико Трново со потпишување на меморандум беше основан Балканскиот универзитетски центар. Потписници на меморандумот и основачи на Балканскиот универзитетски центар се 9 универзитети […]
9 февруари 2023

МСУ и Филозофскиот факултет при УКИМ потпишаа Меморандум за соработка

Меѓународниот Славјански Универзитет денес потпиша Меморандум за соработка со Филозофскиот факултет при Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ Скопје. Овој договор, потпишан од претседателот на Управен Одбор […]
20 април 2022

Потпишан договор за соработка со Независен синдикат на државна администрација

На 20 април 2022 година (среда) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет и Независен синдикат на државна […]
5 јануари 2022

Потпишан договор за соработка со Колеџ за меѓународен менаџмент „Глобус“

На 05.01.2022 година (среда) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и […]
10 декември 2021

Потпишан договор за соработка со Меѓународна полициска асоцијација

На 10.12.2021 година (петок) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и […]
25 октомври 2021

Потпишан договор за соработка со Независен синдикат на одбраната

На 25.10.2021 година (понеделник) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и […]
23 септември 2021

Потпишан договор за соработка со Универзитетот „Фехми Агани“ – Ѓаковица, Република Косово

На 23 септември 2021 на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе беше потпишан Договор за соработка со Универзитетот „Фехми Агани“ – Ѓаковица, Република […]