финансии

28 октомври 2016

Работилница „Финансии и финансово право“

Денес во конференциската сала на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Св. Николе се одржа работилница на која обработуваа 2 теми „Меѓународниот монетарен фонд во […]