ден на учителите

5 октомври 2019

5-ти октомври – ден на учителите и нивната благородна професија

5-ти октомври и годинава го одбележавме како ден посветен на учителите и нивната благородна професија. Денес, со одбележување на Светскиот ден на учителите се заблагодаруваме на […]