Карате

5 август 2021

Нашата студентка Пулексенија се пласираше на деветтото место на Олимписките игри во Токио

Нашата студентка Пулексенија е првата македонска каратистка во историјата која настапи на Олимписките игри во Токио. Пулексенија се пласираше на деветтото место. Пулексенија Јованоска настапи рано […]