спорт

25 ноември 2015

Нашиот студент Јованоски втор на Светски куп во Бугарија

Изминатиот викенд нашиот студент Борјан Јованоски од Прилеп повторно се закити со сребрен медал на Светски куп во Бугарија (20-22 ноември 2015), а неговиот тим, Параглајдинг […]