прилеп

6 декември 2016

Ликовна работилница на МСУ во ОУ „Климент Охридски“ – Прилеп.

Под мотото „Чекориме заедно“, денес во Прилеп во ОУ „Климент Охридски“ беше успешно реализирана ликовна работилница на која активно учествуваа децата со посебни потреби и вработените […]
3 април 2016

Презентација на МСУ во гимназија „Мирче Ацев“ – Прилеп

Тимот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ ги презентираше наставните програми пред матурантите од гимназијата „Мирче Ацев“ од Прилеп. Како благодарност за соработката, на училиштата […]
29 декември 2015

Донации од Славјански за Градската библиотека „Борка Талески“ во Прилеп

Во пресрет на новогодишните празници, денес, претставници од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ донираа вкупно 100 изданија од официјалната издавачка куќа на универзитетот (Издавачка куќа МЦСП) […]