Донации

14 мај 2020

УВ Гард – иновација на наши дипломирани студенти – денес дониран на болницата во Куманово

Денес ректорката на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“, проф. д-р Ленче Петреска, и нашите дипломирани студенти Ивица Поцков и Никола Глигоров донираа „УВ Гард“ – […]