базар

3 јануари 2017

Празничен базар организиран од студенти и ученици во Св. Николе

Учениците од СОУ „Кочо Рацин“, ОУ „Гоце Делчев“ и ОУ „Кирил и Методиј“ со своите рачно изработени предмети и новогодишни културно-уметнички настапи активно се вклучија во […]