прв академски час

1 октомври 2019

Прв академски час – Битола

Во преполниот амфитеатар на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“​ во Битола проректорот за меѓународни односи, проф. д-р Кети Несторовска, се обрати пред бруцошите и им […]
16 септември 2017

Првиот академски час на Славјански во Битола

Во преполниот амфитеатар на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“​ во Битола ректорот и деканите се обратија пред бруцошите и им посакаа успешна академска година. На […]
15 септември 2017

Прв академски час – свечено врачување на индекси во Св. Николе

Денес во амфитеатарот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ ректорот со свечен говор им го честиташе почетокот на новата академска година на бруцошите кои одбраа […]
30 август 2017

Свечено врачување на индекси – прв академски час

Бруцоши, ве известуваме дека по повод почетокот на новата академска година, тимот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“подготви свеченост за доделување на индексите. Линк до Facebook […]