коктел

25 април 2017

Се одржа мултимедијален коктел на VoiceUp на Славјански

Под мотото „Сликни, сними, сподели“ , денес на 25.04.2017 проектот VoiceUp поддржан од УСАИД Македонија го спои физичкото со виртуелното присутство во 5 градови во Македонија […]