диплома

17 јануари 2014

Стекнете се со двојна диплома: македонска и руска

Почитувани колеги, на нашиот Универзитет, како што веќе знаете, за студентите од Факултетите за економија и психологија постои можност да се стекнат со двојна диплома, од […]