Новости

18 мај 2022

Се одржа деветтото предавање од ППП – „Воведување на нов модел на процена на деца и млади со попреченост во Р. С. Македонија“ од проф. д-р Анита Ристеска и Горан Петрушев

„Воведување на нов модел на процена на деца и млади со попреченост во Р. С. Македонија“ е деветтото предавање во рамките на Платформата за психолошка поддршка. […]
16 мај 2022

Претседателот на Интернационалниот Универзитет Еуропа Прима, Амабасадорот Јордан Плевнеш, на проф. д-р Јордан Ѓорчев му го врачи специјалното издание на неодамнешното доделување на наградата ГРАНД ПРИ

Во чест на долгогодишната соработка меѓу Меѓународниот Славјански Универзитет и Интернационалниот Универзитет Еуропа Прима, претседателот на Универзитетот, Амабасадорот Јордан Плевнеш, на проф. д-р Јордан Ѓорчев, претседател […]
16 мај 2022

Гуслах Ујар и Туба Озтуран во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Гуслах Ујар и Туба Озтуран од Универзитетот Ерзинџан Бинали Јилдирим, Република Турција, деновиве се во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+, во делот на […]
14 мај 2022

Проф. д-р Јордан Ѓорчев, претседател на Управен одбор на МСУ ја отвори својата прва изложба на карикатури во НУЦК Ацо Шопов, Штип

На 13 мај 2022 година (петок) со почеток од 19:00 часот се отвори изложбата на карикатури My Way на проф. д-р Јордан Ѓорчев, претседател на Управен […]
14 мај 2022

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од СОУ „Наум Наумовски-Борче” – Пробиштип

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. На 9 мај 2022 година (понеделник) се одржа презентација на наставните програми пред матурантите […]
14 мај 2022

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од СОУ ,,Миле Јаневски Џингар” – Македонска Каменица

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. На 9 мај 2022 година (понеделник) се одржа презентација на наставните програми пред матурантите […]
14 мај 2022

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од ОСУ „Ацо Русковски“ – Берово

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. На 9 мај 2022 година (понеделник) се одржа презентација на наставните програми пред матурантите […]
14 мај 2022

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од СОУ Гимназија „Славчо Стојменски“ – Штип

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. На 10 мај 2022 година (вторник) се одржа презентација на наставните програми пред матурантите […]
14 мај 2022

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од СОУ „Димитар Мирасчиев“ – Штип

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. На 10 мај 2022 година (вторник) се одржа презентација на наставните програми пред матурантите […]
14 мај 2022

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од СОУ „Коле Нехтенин“ – Штип

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. На 10 мај 2022 година (вторник) се одржа презентација на наставните програми пред матурантите […]
13 мај 2022

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од ОСУ „Мирко Милески” – Кичево

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. На 10 мај 2022 година (вторник) се одржа презентација на наставните програми пред матурантите […]
12 мај 2022

На МСУ во Свети Николе се одржа 50-ти јубилеен тракторски натпревар на средните стручни училишта

На 12 мај 2022 година (четврток) се одржа 50-ти јубилеен тракторски натпревар на средните стручни училишта. Натпреварот се одржа на Меѓународен Славјански Универзитет во Свети Николе, […]
10 мај 2022

Се одржа осмото предавање од ППП – „Инклузивна училница – Од теорија до пракса“ од доц. д-р Горица Поповска Налевска

„Инклузивна училница – Од теорија до пракса“ е осмото предавање во рамките на Платформата за психолошка поддршка. Предавањето се одржа на 10.05.2022 година со почеток од […]
10 мај 2022

Проф. д-р Јордан Ѓорчев, претседател на Управен одбор на МСУ беше промотор на двете книги „Сизифе смени го врвот“ и „Доаѓа зима“ од Димитар И. Вилазорски во Ликовен салон, Велес

На 10 мај 2022 година (вторник) во просториите на Ликовен Салон, Велес се одржа промоција на книгите „Сизифе смени го врвот“ и „Доаѓа зима“ од Димитар […]
10 мај 2022

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од СОУ ,,Св. Наум Охридски“ – Македонски Брод

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. На 10 мај 2022 година (вторник) се одржа презентација на наставните програми пред матурантите […]