Мал фудбал

23 мај 2023

Универзитетска лига: МСУ го освои второто место на државно ниво

На 23 мај 2023 година (вторник) во Тетово, беше одиграно последното коло од Универзитетската лига во футсал. Во лигата настапуваат најголемите универзитети во земјата. Меѓународен Славјански […]
11 мај 2023

Универзитетска лига: МСУ со трета убедлива победа – 4:2 над екипата на УКЛО

Нова, трета по ред победа за Меѓународен Славјански Универзитет во Универзитетската лига, денес 4:2 над екипата на Универзитет „Св. Климент Охридски” од Битола. Во спортската сала […]
4 мај 2023

Универзитетска лига: МСУ со уште една убедлива победа од 6:2 над екипата на Универзитет на Југоисточна Европа – Тетово

На 4 мај 2023 година (четврток) во Скопје, во спортската сала „Македонски херои“ беше одиграно третото коло од Универзитетската лига во футсал. Во лигата настапуваат најголемите […]
6 декември 2022

Универзитетска лига: МСУ со победа 5:2 над екипата на УГД – Штип

Денес, во Скопје, во спортската сала на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје беше одиграно првото коло од Универзитетската лига во футсал. Во лигата настапуваат […]
18 декември 2018

Екипата на Славјански првопласирана во групата А со 4:3 победа над УКИМ во 4-тото коло во мал фудбал

Со победа од 4:3 над УКИМ во 4-тото коло, екипата на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во мал фудбал се искачи на самиот врв и како првопласирана […]
13 декември 2018

Победа на екипата на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ од 2:1 против екипата од Универзитетот „Гоце Делчев” – Штип во третото коло од Универзитетската лига во мал фудбал

Победа на екипата на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ од 2:1 против екипата од Универзитетот „Гоце Делчев” – Штип во третото коло од Универзитетската лига во мал […]