Победа на екипата на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ од 2:1 против екипата од Универзитетот „Гоце Делчев” – Штип во третото коло од Универзитетската лига во мал фудбал

Проф. д-р Васко Стамевски на два настани организирани од Центарот за национална и меѓународна безбедност, Белград и потпишување на договор за соработка
11 декември 2018
Практична настава на Факултетот за безбедносно инженерство во компаниите АГП и Андонов
13 декември 2018

Победа на екипата на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ од 2:1 против екипата од Универзитетот „Гоце Делчев” – Штип во третото коло од Универзитетската лига во мал фудбал

Победа на екипата на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ од 2:1 против екипата од Универзитетот „Гоце Делчев” – Штип во третото коло од Универзитетската лига во мал фудбал.

Во неизвесен натпревар, нашите момци иако губеа со 1:0 во првото полувреме, покажаа одлична игра и пожртвуваност во второто, наметнувајќи ја својата игра и беа подобри со многу повеќе шанси за гол.

Со конечни 2:1 екипата на МСУ е на второ место.