Ице Колегата

Онлајн

Ова е Ице, колегата од факултет. Тој ги знае одговорите на скоро сите најчесто поставувани прашања од страна на сегашните и идни студенти на МСУ. Сметате дека Ице направил грешка? Известете нè на info@msu.edu.mk.

Корисник: Ице Колегата
Денес, 15:29
Во моментов Ице Колегата пишува...