Доколку имате прашања за нашиот универзитет, студиските програми или активностите на Меѓународен Славјански Универзитет, можете да ги поставите овде. Ве молиме пполнете ја формата подолу и ќе стапиме во контакт за да одговориме на Вашите прашања.

Во меѓувреме следете нè на нашите социјални мрежи Facebook и Instagram за да останете во тек со најновите вести, настани и приказни од заедницата на Меѓународен Славјански Универзитет. Вашата иднина започнува овде, и возбудени сме што ќе бидеме дел од вашето патување.


CAPTCHA image