Добредојдовте на Е-билтенот на Меѓународен Славјански Универзитет! Зачленете се за да добивате покани за настани, како и информации за активностите на МСУ. Со членство во нашиот Е-билтен Вие:

  • ќе бидете меѓу првите кои ќе дознаваат за најновите активности,
  • ќе добивате покани за ексклузивни вебинари, работнилници и настани,
  • ќе добивате информации за финансиска поддршка, попусти и стипендии и
  • ќе се информирате за успешните приказни на нашите алумни и студенти

Како да се регистрирате?


Едноставно пополнете го формуларот подолу со вашето име и е-маил адреса. Со регистрацијата се согласувате да добивате информации, вести и промотивни содржини од Меѓународен Славјански Универзитет. Ја почитуваме Вашата приватност и ветуваме дека ќе испраќаме само информации кои се релевантни и корисни за Вашиот академски и професионален раст и развој.


Е-билтен регистрација

CAPTCHA image

Во меѓувреме следете нè на нашите социјални мрежи Facebook и Instagram за да останете во тек со најновите вести, настани и приказни од заедницата на Меѓународен Славјански Универзитет. Вашата иднина започнува овде, и возбудени сме што ќе бидеме дел од вашето патување.