ЗНМ

6 април 2019

На МСУ новинарите ги избраа најдобрите од истокот

Новинарите од регионалниот центар „Исток“ во состав на ЗНМ, на 5-ти април во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ свечено ги доделија признанијата на […]