хор

26 октомври 2014

Рускиот хор кој гостуваше на Славјански ја воодушеви светиниколската публика

Во саботата, 25-ти октомври 2014 год со почеток од 18:00 часот, светиниколската публика ја имаше ретка можност да ги слушне најпопуларните руски песни и романси во големиот […]