инженерство

27 февруари 2016

Факултетот за безбедносно инженерство најпопуларен факултет во битолскиот регион

По 17-ти пат во Битола, од страна на Битолски весник беа доделени наградите за „Најуспешни битолчани“. Награда беше доделена на нашиот Факултет за безбедносно инженерство, како […]