меморандум

20 август 2019

МСУ потпиша меморандум за соработка со Првата детска амбасада во светот Меѓаши

Денес, 20.08.2019 година, во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ во Свети Николе беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. […]
25 август 2017

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ потпиша Меморандум за соработка со Ротари Клуб, Велес

Денес на 25.08.2017 година во просториите Меѓународниот Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“  беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Ротари Клуб, Велес и Меѓународен Славјански Универзитет „Г. […]
20 мај 2016

Славјански потпиша Меморандум за соработка со ЈУ Центар за социјална работа – Виница.

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ потпиша Меморандум за соработка со ЈУ Центар за социјална работа – Виница. Потписници се проф. д-р Душан Николовски, ректор на […]
15 јануари 2016

Славјански и НУУБ „Гоце Делчев“ – Штип потпишаа Меморандум за соработка

Денес Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ потпиша договор за соработка со НУ – Универзитетска библиотека „Гоце Делчев“ – Штип. Почетокот на заедничката соработка Славјански го […]
18 декември 2015

Потпишан Меморандум за соработка со Судски Совет на Р. Северна Македонија

Денес, 18.12.2015, во Скопје беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Судски Совет на Република […]