ментално здравје и млади

3 март 2017

Одржана петтата работилница од циклусот „Менталното здравје и младите“ на тема „Стигма и дискриминација“

На 02.03.2017 година во 12:00 часот, во просториите на Општина Штип по петти пат се одржа работилница од циклусот „Менталното здравје и младите“, на тема „Стигма […]