поезија

24 ноември 2016

На Славјански промовирана збирката поезија „Од душата“

Денес во конференциската сала на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Св. Николе беше промовирано најновото издание од нашата официјална издавачка куќа Меѓународен Центар за […]