есра

31 јануари 2014

МСУ потпиша меморандум за соработка со Универзитетот ЕСРА

Вчера, 30-ти јануари 2014-та година, во просториите на Универзитетот за аудиовизуелни уметности ЕСРА, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу МСУ „Г. Р. Державин“ и Универзитетот за аудиовизуелни […]