Невромаркетинг

30 јануари 2021

Се одржа онлајн работилницата „Невромаркетинг – револуционерно поле на маркетинг истражувања“

На 28-ми јануари 2021 година, Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ организираше стручна онлајн работилница „НЕВРОМАРКЕТИНГ – револуционерно поле на маркетинг истражувања“. Предавач на работилницата беше […]
11 јануари 2021

Повик за учество на стручна онлајн работилница на тема „Невромаркетинг“

Институтот за инженерска економија и Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ организираат стручна онлајн работилница на тема „Невромаркетинг“. Работилницата ќе се одржи онлајн преку платформата Zoom […]