Промотивни настани

18 април 2024

МСУ на средби со матурантите од Ресен и Демир Хисар

Тимот на Меѓународен Славјански Универзитет ги посети средните училишта во Демир Хисар и Ресен и оствари средби со матурантите од СОУ „Крсте Петков Мисирков” во Демир […]
9 април 2024

МСУ на средби со матурантите од Охрид и Струга

Во рамки на иницијативата да оствариме средби со матурантите од повеќето средни училишта во државата, ги посетивме и средните училишта во Охрид и Струга. Нашиот тим […]
31 март 2024

МСУ ги презентираше своите програми во Св. Николе

Тимот на Меѓународен Славјански Универзитет оствари средба со матурантите од СОУ „Кочо Рацин“ – Свети Николе на која беа споделени информации за студиските програми и можностите […]
31 март 2024

МСУ ги презентираше своите програми во 6 средни училишта во Битола

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со средбите со матурантите во средните училишта во Битола, со цел да ги информира и мотивира идните студенти за остварување на нивните […]
30 март 2024

МСУ на средба со матурантите од Македонски Брод, Кичево и Крушево

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со средбите со матурантите од средните училишта низ земјата, овојпат во Кичево, Македонски Брод и Крушево. Со намера да ги поттикне матурантите […]
30 март 2024

МСУ оствари средби со матурантите од Македонска Каменица, Берово и Делчево

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со своите посети на средните училишта низ државата. На 29. март 2024 година беа остварени средби со матурантите од Македонска Каменица, Берово […]
30 март 2024

Гевгелија и Богданци: МСУ ги презентираше своите програми пред матурантите

Меѓународен Славјански Универзитет успешно ги реализираше своите презентации во Гевгелија и Богданци, истакнувајќи ја својата посветеност кон информирање на идните студенти. На 26. март 2024 година, […]
29 март 2024

МСУ оствари средба со матурантите од Прилеп

Меѓународен Славјански Универзитет ги продолжи своите активности за поврзување и инспирирање на идните студенти преку непосредни посети на средните училишта, овој пат насочувајќи се кон Прилеп. […]
29 март 2024

Неготино и Кавадарци: Средба помеѓу матурантите и тимот на МСУ

Во духот на градењето мостови помеѓу матурантите и високото образование, Меѓународен Славјански Универзитет ја продолжи својата иницијатива со посета средните училишта во Неготино и Кавадарци. Нашиот […]
29 март 2024

МСУ во Виница и Кочани: поврзување со матурантите од три средни училишта

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со своите активности за поврзување со идните студенти преку посети на средните училишта низ државата. На 25. март 2024 година нашиот тим […]
24 март 2024

Куманово во фокусот на МСУ: презентирање на студиските програми во средните училишта

Меѓународен Славјански Универзитет продолжува со активностите за промовирање на своите студиски програми пред матурантите од целата држава. Нашата најнова посета беше во Куманово на 21. март […]
23 март 2024

МСУ ги продолжи презентациите на своите студиски програми пред матурантите во Струмица

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со своите презентации низ средните училишта. На 20. март 2024 година, нашиот тим одржа повеќе презентации пред матурантите во Струмица, претставувајќи им […]
22 март 2024

МСУ започна со презентирањето на своите студиски програми пред матурантите во Велес

Меѓународен Славјански Универзитет започна со серија презентации на своите студиски програми пред матурантите од средните училишта низ целата држава, почнувајќи од Велес на 19. март 2024 […]
20 април 2023

Раџшри Дешпанде и Мето Јовановски во посета на МСУ и Киноверзум

На 20 април 2023 година (четврток) една од најпознатите индиски актерки, Раџшри Дешпанде, беше во посета на Меѓународен Славјански Универзитет и Киноверзум. Заедно со нашиот познат […]
5 април 2023

Презентација на МСУ во СОУ „Митко Пенџуклиски“ – Кратово

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со презентирањето на своите студиски програми пред матурантите. На 4 април 2023 година (вторник) се одржа презентација на наставните програми пред матурантите […]