дом за доенчиња

9 април 2015

Славјански со вредни донации во ЈУ „Дом за доенчиња и мали деца“ – Битола

Во пресрет на големиот верски празник – Велигден, претставници од Студентски сојуз на Меѓународен Славјански Универзитет донираа вредни поклони во ЈУ „Дом за доенчиња и мали деца“ […]