шах битола

29 ноември 2016

Новогодишен аматерски турнир во ШАХ

Прв новогодишен аматерски (младински) турнир во ШАХ во Битола Меѓународниот Славјански Универзитет е организатор на дводневен аматерски шаховски турнир (швајцарски систем) со стручна помош на членови […]