семинар

3 септември 2019

Во Охрид одржан бесплатен семинар на тема „Како да излеземе од нашата комфорна зона“

На 30.08.2019 г. во салата на Хотел „Unique“ во Охрид се одржа бесплатен семинар организиран од страна на Европскиот институт за менаџмент, право и дипломатија во […]
6 април 2019

Славјански на семинар во Европската Агенција за БЗР во Билбао

Деновиве претставничка од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ заедно со претставници на Македонското здружение за заштита при работа зема учество на семинар во Европската Агенција […]