ресторан москва

23 април 2016

Саем на ракотворби на Славјански

 На 23-ти април, сабота, на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе (во конгресната сала на Ресторан Москва) во 13:00 часот се одржa мал […]
2 април 2016

Державински БАЛ ПОД МАСКИ

На 01.04.2016 се одржа првиот Державински БАЛ ПОД МАСКИ во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“. Балот се одржа во Ресторан Москва – Свети Николе. […]