роденден

18 декември 2015

Славјански на петтиот роденден на Дневниот центар за лица со попреченост

На 18-ти декември тимот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ присуствуваше на петтата роденденска забава на Дневниот центар за лица со интелектуална и телесна попреченост […]