Ораторски денови

11 мај 2019

Собир на македонските универзитети на УКЛО во Битола

По повод одбележувањето на 9-ти Мај, Денот на Европа, на УКЛО се одржа манифестацијата со наслов: Собир на македонските универзитети која оваа година се состоеше од […]
18 април 2019

Се одржаа петтите ораторски денови на МСУ

Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“  Свети Николе – Битола по петти пат организираше Ораторски ден на МСУ. Оваа година го славевме […]
2 март 2019

Јавен повик за Петтите ОРАТОРСКИ ДЕНОВИ на МСУ • 2019

Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет ,,Гаврило Романович Державин“ Свети Николе – Битола објавува ЈАВЕН ПОВИК за Петтите ОРАТОРСКИ ДЕНОВИ кои ќе се одржат на 18 […]