параглајдеризам

8 ноември 2016

Прво место за нашиот параглајдерист Борјан Јованоски во Грција

Нашиот студент и успешен параглајдерист Борјан Јованоски повторно се искачи на пиедесталот – овој пат на натпреварот во прецизно слетување кој се одржа во Драма, Грција. […]
8 септември 2016

Сребрен медал за нашиот студент и параглајдерист во Бугарија.

Нашиот студент Борјан Јованоски беше најмладиот натпреварувач и го освои престижното 2-ро место со 19 негативни поени, односно со само 1 негативен поен зад првопласираниот.