предавања

16 декември 2016

Предавања од областа на психологијата на МСУ во Битола

Денес, на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ на одделението во Битола гостуваше проф. д-р Русанка Манчева од Универзитетот „Неофит Рилски“ – Р. Бугарија. Во рамки […]
28 мај 2015

Гостување на професори од САД: Brian Sawers и Urska Velikonja

На 27-ми мај 2015-та година на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе гостуваа професорите Urska Velikonja и Brian Sawers, од универзитетот „Емори“ во […]
30 октомври 2014

Предавање на тема – Active listening and peer counseling – одделение Битола

Се известуваат сите студенти на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ – Битола, дека на ден 04.11.2014 год. (вторник) во 12:00 часот ќе имаат уникатна можност […]