PreWorld

12 август 2018

Студентот Борјан Јовановски со две награди од Македонско и Унгарско пред Светско параглајдинг првенство

На Македонското и Унгарско пред Светско параглајдинг првенство, PreWorld, кое се одржуваше од 5 – 11 август 2018 година во Крушево со 134 учесници, нашиот студент […]